Return to site

Få gratis 3 optimale murertilbud

Få op til 28% i rabat med 3 tilbud

Det er nemt og hurtigt at anvende herværende prisservice og murerne arbejder med alle former for mureropgaver hvor som helst nær dig. Find en bundsolid murer i Vejle til at stå for pudsning her på siden. Bestil 3 særdeles gode murertilbud på eksempelvis lægning af granit gulvfliser, fugtskader, lægning af granit gulvfliser eller tilbygning.
Oplys om mureropgaven detaljeret så murerfirmaerne nemmere kan beslutte, om de har mulighed for at lægge billet ind på din mureropgave. Send onlineskemaet med det samme og modtag 2-3 fordelagtige murer tilbud fra faguddannede murere. Det varer cirka 10½ minut at indtaste opgaven i murerformularen og sende den ind til os.
Du føler sikkert, at det er forholdsvis kompliceret, selv at finde en flittig lokal murer i Herning nabolaget. Benyt dig af vores 100% gratis service 3murertilbud.nu og spar her ca 24 pct. Her på vores super online murerportal lover vi, at opspore 2-3 uimodståelige murer tilbud fra topmotiverede billige murerefirmaer nær dig.

Få gratis 3 optimale murertilbud

Binderne anbringes for at få en stabil sammenhæng imellem for- og bagmuren lige under rejsehøjden (taget).

Modtagekontrol

Når materialer leveres på en byggeplads, er det meget vigtigt, at den, der modtager materialerne, kontrollerer følgesedlen, mærkningen og databladene. Som hjælp til modtagekontrollen findes der færdigtrykte skemaer og tjeklister. Enkelte firmaer har valgt at fremstille deres egne skemaer og lister, som derfor kan se meget forskellige ud. Det vigtigste hjælpemiddel er dog modtagerens øjne. Kontrollen sker først og fremmest ved at se, om materialerne er i orden. En sådan kontrol kaldes visuel kontrol. En tjekliste til et læs mursten bør fx give svaret på følgende spørgsmål:

- Er farve og størrelse som bestilt?

- Er der revner eller andre skader på de leverede sten?

- Svarer det leverede antal til det bestilte?

- Er der et datablad og en eventuel afsyringsvejledning?

- Er alle murstenshoveder mærket med labels?

Hvis svaret er “ja” til ovenstående, kontrolleres CE-mærkning, mærke fra Dansk Murstenskontrol, oplysningerne om trykstyrke og eventuelt, om stenene er frostfaste, dvs. om de kan tåle frost. Hvis alt er, som det skal være, underskriver modtageren kontrolskemaet og sætter det i kvalitetsmappen sammen med følgesedlen.

Analyser på murertilbud

Når der udtages mursten, kan man også undersøge evt. trådbindere samt fugt og varmeisoleringen. Mørtelfugens styrke kan undersøges på byggepladsen ved hjælp af et X-bor (krydsbor).

Bagmursten: Mursten, der kun bruges i indvendige konstruktioner.
Bagvæg: Indvendig del af hulmur. Kaldes også bagmur, indvendig mur, indvendig væg og indermur.
Basismål: Standardmål.
Belastning: Påvirkning/tryk/vægt.

 

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly